علم نانو و نانوتکنولوژی تاثیر بسیار زیادی بر صنعت غذا داشته است . این فناوری توانسته است خاصیت و کارکرد مواد مغذی در غذاها را افزایش دهد و به حفظ و نگهداری غذاها کمک نماید . این فناوری با اضافه کردن مواد ضد میکروبی و یا کاهش فعالیت آب ، باعث ماندگاری بیشتر مواد غذایی شده است . این کاربردها در چند سال اخیر بیشتر شده و علم مواد غذایی را وارد عرصه ی جدیدی کرده است . این کتاب برخی از کاربردهای فناوری نانو درصنعت غذا  و تاثیر آنها بر تولید و حفظ مواد غذایی را نشان میدهد .

نام فارسی: علم و فناوری نانو در صنایع غذایی

نام انگلیسی: Food Nanoscience and Nanotechnology

حجم کتاب:10.5 MB

لینک دانلود: دانلود